Лазерна епилация с последно поколение апаратура – ELYSION PRO

Elysion Pro е диоден лазер за епилация от ново поколение. Предназначен е за лазерна епилация, която премахва окосмяването по селективен начин. Апаратът атакува пигмента на космения фоликул – меланин, чрез лазерни импулси, които причиняват температурно разрушаване на космения фоликул без да увреждат кожата.

Elysion-Pro работи с два режима – статичен – до 3Hz (препоръчва се за тънки косми и малка площ) и
динамичен – до 15Hz (препоръчва се за кожа с тен, тъмен фототип, чувствителна кожа и мъже с прекомерно окосмяване).

ПЕРФЕКТНО СЪОТНОШЕНИЕ НА ЦЕНА – КАЧЕСТВО

Платформата е разработена по същата технология както и медицинския лазерен апарат Primelase HR excellence. Elysion-Pro е с пикова мощност от 2000W и работи с четирите дължини на вълната (755nm, 810nm, 940nm и 1060nm). Това прави възможно третирането на всички видове кожни фототипове и всякакъв вид косми през цялата година.

Elysion-Pro е проектиран така, че да позволява да се избират различни дължини на вълната. По този начин е осигурена отдавна търсената гъвкавост и прецизност. Именно заради тези му качества той е обявен за най-добрият апарат в своята категория от престижното професионално списание за естетика Vida Estética.

Elysion Pro може да работи с няколко дължини на вълната. Безспорно най-ефективната обаче 810 nm. 810nm дължина на вълната е препоръчителна за работа върху всички кожни фототипове, както и върху всички видове косми.

755nm дължина на вълната е ефективна върху светли кожи, позволява трайно премахване на фините и по-малко пигментирани косми, включително остатъчните косми от последните процедури.

Режимът COMB (810 + 940 + 1060nm) на Elysion-Pro е комбинация между три дължини на вълната, за да гарантира максимална безопасност и ефикасност при тъмни фототипове с гъсто окосмяване.

Апликаторите на Еlysion-Pro са снабдени със система Crystal freeze, която служи за охлаждане върха на апликатора. Тя е базирана на TRT (време за термична релаксация), времето необходимо за понижаване на температурата, получена в резултат на лазерното лъчение.

Това е най-цялостната налична система. За разлика от останалите, при нея кожата се предпазва от топлината едновременно с излъчването на импулсите и по този начин се предотвратява прекомерното загряване на кожата. Тя също така позволява третираната област да бъде предварително охладена, като апликаторът се плъзга върху кожата преди да започне излъчването и охлажда кожата след всеки импулс.

Подходящ ли е Elysion-PRO за всички фототипове кожа?

Фототиповете кожа се класифицират по скалата от 1 до 6. Определят се по тона на кожата и цвета на косата. В различните фототипове попадат хора с много бледи кожи и светли коси, както и тъмни кожи с тъмна коса.

От колко процедури се нуждаете?

Каква е продължителността на една сесия?

Ефективна ли е лазерната епилация с Elysion-PRO?

Върху кожата съществуват активни фоликули и по-малък процент неактивни. Фоликулите са подходящи за разрушаване, когато са активни – в анагенна фаза. Лазерната епилация с Elysion-PRO разрушава фоликула перманентно. Неактивните фоликули достигат фаза, в която могат да бъдат премахнати при следващите сесии на процедурата.

Имат ли странични ефекти процедурите с Elysion-PRO?

Има ли възстановителен период?

Митове за лазерната епилация: